leendemicaela

Alla inlägg den 17 maj 2015

Av Micaela - 17 maj 2015 12:22

Det går snabbt i alla svängar och raksträckorna är värst.


Först satt jag bara hemma och tentapluggade i flera veckor i streck. Fick gamnacke, sönderbitna kinder, ångest och smutsigt hår. 

 


Det var lagfest här nångång och jag cyklade iväg för en superrolig helkväll med tigerbrudarna.

 


Och Jossan och Stina kom över på en vinkväll som rann ut i sanden eftersom vi alla var så jäkla trötta.


Tentan skrevs och på kvällen firade vi med att gå ut och äta på Friday´s. Någon dag senare flyttade jag in i läggan i Solna.

             

Nästa kurs började, föreläsningar i skolan på dagarna och träning på olika ställen i Stockholm på kvällarna.

 


Samuel kom upp i torsdags förmiddag och vi städade, tvättade, handlade, lagade mat och promenarade omkring i Solna. och så kollade vi på hockey såklart, och drack champis ur fina vinglas.

   


I fredags åkte vi hem till Västerås och nu har vi bytt rum här hemma, känns ju onödigt att jag sitter på husets största rum när jag bor i Solna också. Så lite ommöblering och en hel del pappersfix har denna helg bjuckat på. Det var hemförsäkringar, fakturor, mastercardansökningar, sopsorteringspåsar och allt möjligt som fanns på att-göra-listan. Men nu har allt bockats av och det återstår en del plugg inför morgondagens seminarium.

Så skönt att få komma hem och tanka kärlek! Blir ju lite ensamt däruppe på sjätte våningen!

 


Måste bara berätta: Jag och mamma beställde hem "marknadens bästa brun- utan sol" för någon vecka sen och jag testade den i fredags. Man ska spraya sig på kvällen innan man går och lägger sig och sedan duschar man bort överflödet på morgonen efter. För ja, haha, det blir en hel del överflöd! Man blir så himla brun direkt! Såg så rolig ut i fredagskväll, men efter duchen på morgonen var jag superfin igen   


 



Ovido - Quiz & Flashcards