leendemicaela

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Micaela - 25 juni 2012 15:21

Idag har jag hunnit med att städa lite på övervåningen, kollat David Hellenius-klipp med mamma och sprungit en runda i regnet. Nu ska jag göra havregrynsgröt och kolla på Anna Pihl och lite senare ikväll är det träning!


Hittade denna bild från förra sommaren!

 

Av Micaela - 25 juni 2012 13:45

Efter att ha städat övervåningen imorse slog jag på min stora dator för första gången på väldigt länge! Anledningen var att att jag ville ladda hem en dansk polisserie. Men oj vad jag har saknat min Toshiba!! Jag har gått runt och tänkt att den är hur seg som helst och stengammal. Okej den är 2,5 år men den är tamej tusan snabbare är skoldatorn! Och så hittar jag en massa pinsamma webcam bilder också!!

                           


Av Micaela - 25 juni 2012 10:15

Godmorgon människor!

Inatt drömde jag en hemsk mardröm, bland annat att jag var med och spelade en fotbollsmatch i EM mot Kenya (ah för Kenya ligger ju i Europa också...) Hursomhelst så var jag back och det var jättesvårt att hålla reda på en massa snabba, långa kenyaner! Nickduellerna minns jag speciellt, de var svåra! Haha ja..

Idag börjar Andreas jobba så jag ska skicka ett pep-sms snart till honom  snart och önska honom all välgång och lycka, heh!

I övrigt sitter jag och tänker på Kebnekaise. Eller jag tänker inte så mycket på själva berget utan mer på att jag ska bestiga det!

Tänkte lista en lista på lite smarta grejjer att ha med sig!

 

EARPLANES- Denna flygresa tänker jag inte sitta och grina när vi går ner för landning! Dessa öronproppar sägs vara tryckutjämnande och är absolut värda att testas. Finns på apoteket för en knapp hundring!

 

ENGÅNGSKAMERA- Jag vill föreviga denna resa utan att behöva vara rädd om en kamera. Kostar knappt 50 kronor och finns  nästan varsomhelst.

 

TORRSCHAMPO- Har ingen aning om hur tillgången till dusch däruppe fungerar men jag vill känna mig fräsch endå. Torrschampo väger lite och hjälper mycket! 80 kronor på Åhlens, KICKS eller typ MAXI.

 

COMPEED SKAVSÅRSPLÅSTER- Behöver jag ens förklara? Finns på apoteket.

 

FÖRSVARETS HUDSALVA- Jag har faktiskt aldrig prövat denna salva men det sägs att den ska vara bra för allt från fötter till läppar.   Finns på apoteket.

Av Micaela - 25 juni 2012 10:07

Ovido - Quiz & Flashcards