leendemicaela

Alla inlägg under juni 2012

Av Micaela - 18 juni 2012 18:13



  

Av Micaela - 18 juni 2012 17:59

Lite disapionted på väderleken just nu. Ingen sommarhetta direkt...

Brännan falnar av :(


Imorse var det upp och iväg till tandregleringen. Lyckades ta exakt rätt pensionärsbuss och klev av några ynka meter utanför ingång 27. Perfa!

Efter 20 minuter i väntrummet och 5 minuter i tandläkarstolen bar det av ner på stan. En kopp te på EspressoHouse med Andreas och sedan var det kö på Korthuset som gällde. Hämtade ut våra undevattensbilder från Spanien och åkte hem.

Sedan dess har jag väl inte gjort nå.

Lagat havregrynsgröt och varit ganska dum.

Nu har Andreas åkt hem och kvar är jag.

Mormor och Berthel har kikat förbi en stund.


Om ni undrar så tittar jag just nu på ett väldigt intressant program på tv4, om beroenden. Det handlar bland annat om en mamma som är beroende av att äta sten. Hon maler ner de till småstenar/grus och sitter och mumsar. Nu tog programmet slut och man fick se hur det gick med deltagarna. Det står; "Teresa har idag bestämt sig för att trappa ner och äter idag endast sten två gånger om dagen, hon funderar för att uppsöka läkare".

Människor!!


Ikväll är det innebandyträning!!

Kram!


(Här spionerar jag på folk från EspressoHouses sköna fåtölj!)

 

Av Micaela - 17 juni 2012 22:56

Ikväll kom vi på att vi ville göra något. Så vi gick på bio. Spontant. Mörkt Vatten. Svensk film. Läskig vissa stunder men ganska bra. Sedan väntade vi på mamma ett tag. Hon var på möte. Så vi promenrade runt på Stallhagen. Fina hus! Nu ska vi sova. Portugal är vidare i EM och det är bra. Jag har tippat på dem. Vi har ett släkttips. Jag hoppas att jag vinner.

Godnatt!

  



Av Micaela - 16 juni 2012 13:15

Försöker komma på något att göra av dagen; åka tåg, spela bowling vad som helst! Men det går trögt. Och det regnar. Men jag är glad!!

 

Av Micaela - 16 juni 2012 12:49

                                                                 


Från flygplatsen i Västerås-till planet till Alicante-till lägenheten i Torrevieja-till Sverigematch på puben-till flygplanet hem-till jag träffa Andreas- till vi lagade ost och skinkpaj-till vi hejjade fram Sverige till ännu en förlust.

Cirka 2 veckor- I bilder!


Av Micaela - 15 juni 2012 18:52

  Inatt var klockan ställd på 3. Vi masade oss upp och tog oss till flyplatsen. Några timmar senare lämnade vi Spanien i soluppgången och vi kände oss inte ett dugg ångestladdade. Snarare tvärtom, vi alla längtade hem!

Hem till gröna skogar och torr luft, hem till våra egna sängar och hemlagad mat!

Vi landade strax efter tio imorse på Västerås flygplats och så vips var resan över.


Sedan dess har jag dragits med lock för höger öra och en sjaskig huvudvärk.

Men jag har träffat min saknade kärlek och vi har varit uppe på Erikslund och handlat mat inför kvällen. Det blir Quiche Lorraine och sallad. Fick även med Sverigeglasögon och ansiktfärg hem så efter matchen bunkras det upp med dumle, sverigeutstyrsel och glatt humör! Idag luktar det svensk vinst!


Kram och välkommen hem!

Tack


          

Av Micaela - 1 juni 2012 12:48

Japp där satt den!


Idag lämnar jag mitt första gymnasieår bakom mig och ser fram emot ett underbart sommarlov.

Har bara fått reda på lite tävlingsresultat och betyg idag på specialidrotten och kramats lite så nu är det sommarlov för mig. Det känns lite extra skönt när de flesta andra tar sommarlov på torsdag!

Detta år har verkligen bara flugit förbi och jag minns så tydligt de första dagarna med klassen och jag undrar fortfarande varför jag inte var ett enda dugg nervös första dagen på gymnasiet. För det minns jag att jag inte var!

Det sägs att tiden går fort när man har roligt och roligt det har vi verkligen haft! Jag har nog faktiskt aldrig haft så roligt i mitt liv. Så jag ser fram emot de två kommande åren med min charmiga klass och såklart min fina vän Josefin som förgyller mina dagar. Men först sommarlov! Lallaala...


Sedan jag kom hem har jag dessutom städat lite och donat. Senare väntar 8km i spåret och såklart den traditionella jordgubbstårtan med familjen!


Ha det nice!

 

Ett år sedan med min fina bror!   

Ovido - Quiz & Flashcards