leendemicaela

Alla inlägg under december 2012

Av Micaela - 8 december 2012 19:34

Hejsan allihopa!
Min helg började med bastu och tacos-mys i Gäddeholm igårkväll och fortsatte idag med en heldag i huvudstaden. Har gått omkring och tittat på fint julpynt, köpt de sista klapparna och ätit gott på Vapiano. En riktigt bra dag har det varit. Väldigt smidigt var det att åka buss från Västerås C för 100:- per person tur och retur. Rekomenderas starkt!
Har nu kommit hem och ätit och nu väntar en vilokväll innan det är dags att somna. Imorgon bitti är det nämligen länslagsträning igen!
Kram på er!

Av Micaela - 7 december 2012 14:08

       

Av Micaela - 6 december 2012 21:39

Har haft en mysig dag i skolan med mycket skratt! Tagit mig runt i Västerås med långsamma bussar och vandrat i snölanskapet. Nu kastar jag mig ut i kylan för en kort prommis med hunden innan jag får somna sött i min säng igen. Fredag imorgon- livet leker!

En extra varm krya på dig kram till förkylda Josefin!

          

Av Micaela - 5 december 2012 15:27

Dagens totala snöstorm kan vara det värsta jag varit med om. Har dock lyckats hålla mig varm idag med mkt kläder. Nu blir det filmmyspys med mamma!

Av Micaela - 4 december 2012 20:15

Livet är så konstigt. Ena sekunden kan du vara en skoltrött widenskaelev och andra sekunden kan du bli erbjuden att träna med A-landslaget.

Det var precis vad som hände mig idag efter skolan. Jag blev efter många omständigheter såsom skador och sjukdomar tillfrågad om jag ville träna med A-landslaget ikväll.  Och även fast jag bara tio minuter senare blev av med den chansen så väckte det en tanke i mitt huvud. Jag stod där i snöblåsten utanför skolbyggnaden och funderade på om jag ville träna med landslaget. Så kan det gå. Från att trumma på i vardagens lufsiga träningar med en massa pass i veckan till att få frågan om jag vill träna med självaste eliten. Det är ju mitt mål, att få spela i landslaget en gång i livet och på bara några timmar hade det kunnat bli sant!

En sjuk händelse på en vanlig tisdag!


Och på tal om tisdag så är det ju tisdag idag, vilket betyder att det var måndag igår. Vilket också innebär att min mor opererdes igår och allt har gått fint till och hon mår ganska bra för tillfället. Hon går såklart på väldigt starka mediciner dock..


Ja och så mycket mer än det har jag väl inte att säga. Är väldigt sugen på jullov just nu!


 

Av Micaela - 3 december 2012 21:03

Allt glittrar utomhus på ett lite twiligt-vampyr-i-solsken-liknande vis.
Häftigt kanske. Men så fruktansvärt kallt behöver det väl inte vara??!
Har frusit konstant sedan klockan tolv idag och jag tvivlar på att ens en innebandyträning kommer få mig varm. Ska för övrigt iväg å träna nu så vi får väl se...

Av Micaela - 2 december 2012 13:11

Igår eftermiddags spelades en viktig match i K-borg. Det var länsderby mot Köping och allt kunde hända. Och allt hände.. Jag fick tillochmed en utvisning! Det var en tight match där vi var bättre rent innebandymässigt men de gjorde lika många mål som oss. Ibland är det synd att skitmål räknas lika mycket som spelmål...

Men men, matchen gick till förlängning och sudden death där dem får ett billigt frislag och sätter bollen i mål. Så var det över. De fick två poäng och vi fick ett.


Men det fanns inte så stort intresse hos mig att gräva ner mig för det. För det första så gjorde jag en bra match och är nöjd med min insats och för det andra tyckte jag att det var roligt! Jag brukar inte tycka om derbymatcher eftersom det ofta brukar innebära så mycket hat. Men igår var det bra stämning och det var riktigt roligt. Hade dessutom en hel del bekanta ansikten på läktaren.


Senare på kvällen bar det av på lite festligheter hemma hos en tjej i laget och det var väldigt trevligt. Sov över hos Sara efter det och kom hem för någon timme sedan.

Idag väntar yttepyttelite plugg och umgänge med pojken jag har valt att dela min vardag med.

Ha en fräsch söndag!

     

Ovido - Quiz & Flashcards