leendemicaela

Alla inlägg den 19 juli 2014

Av Micaela - 19 juli 2014 09:40

Min vardag kantas för tillfället av väldigt mycket impuls och roligheter. Denna vecka har visserligen bestått av en hel del arbete men på kvällarna har jag hunnit roa mig med träning, middag ute med vänner och en trip till mormor. I torsdags efter jobbet blev jag upphämtad av familjen för en brakmiddag hemma hos mormor i Kungsör. Det blev en väldigt trevlig kväll med mycket god mat och vacker kvällssol. Och igår efter jobbet slant jag ner på stan med en gammal vän och åt mat och drack vin och pratade om nästan allt man bara kan prata om, så himla kul!
Idag ska jag träffa en annan gammal vän på förmiddagen, tanken var väl att vi skulle hänga på den nya stranden Löga Beach och vara allmänt svettiga under solen. Men för att den planen ska gå i lås lär ju molnen skingra sig en aning..

Senare ikväll blir jag upphämtad av några fina vänner för en trip till Kajsas stuga i Fagersta. Det blir en övernattning med kortspel, bad, grillning och möjligtvis ett glas vin eller två. Ska bli himla mysigt ju!

Nä nu ska jag äta frukost. Är så hungrig!! Hörzz


Ovido - Quiz & Flashcards