leendemicaela

Alla inlägg under mars 2013

Av Micaela - 15 mars 2013 19:19

Av Micaela - 15 mars 2013 18:14

Rubriken ljuger inte en gnutta, tvärtom är den hela min sanning för tillfället. Har gått och köpt mig solbränna på tub och failat duktigt med insmörjningen av denna pigmentframkallande produkt vilket alltså innebär fläckar på hela kroppen.. Bryr mig inte överdrivet mycket men det var självklart inte målet med färgtubs-köpet.
Idag har jag tränat, åkt buss på övergång tre gånger, ätit min traditionella fredagslunch, cyklat uppför backen, köpt fina saker, cyklat nedför backen, pluggat i en kvart, sovit i en kvart och läst retro-bloggar. Läste bland annat att Håkan Hellström kommit ut med en ny låt och den skulle tydligen vara bra. Så jag tänkte bli retro och börja lyssna på Håkan nu om det är ok med er?
Har nu alltså gjort ännu ett försök med färgtuben och hoppas på ett utjämnande av min kroppskulör inför morgondagens sista seriematch.


Har förövrigt ensamrätt med min lillebror ikväll och vi ska laga mat och glo på gladdis, päronen är på spaweekend i Kungsan ;))
Ska utnyttja min unika ensamrätt nu och krama kraken till lillebror jag har.
Kram och trevlig fredag!

         


Av Micaela - 13 mars 2013 17:13

Blev rätt goda dedär chokladbollarna jag gjorde idag. Och nyttiga dessutom! Ville verkligen testa att göra dessa även om jag inte var särskilt sugen på chokladbollar idag. Provsmakade en åtminstonde men frös in resten för att spara till något bättre tillfälle.


Såhär gör man iaf!

2 dl havregryn

2 dl naturella cashewnötter

3-4 msk kakao

3 msk mjölk

3 msk kvarg (lätt naturell)

en skvätt kaffe

1 tsk vaniljsocker

3 msk sirap (kan även ta honung)

((kokos))


Mixa havregrynen och cashewnötterna till ett mjöl. Blanda "mjölet" med de andra ingredienserna. Rulla till bollar och garnera med kokos.






//Har tyvärr inte kommit på detta recept själv utan snodde det från någon hälsoblogg eller liknande men jag minns inte adressen..//

Av Micaela - 13 mars 2013 16:49

Hej på er i vårvinterkylan!

Det har varit en bra dag för mig idag och trots att det är väldigt kallt ute har jag lyckats hålla humöret uppe hela dagen.

Det började med en trevlig busstur till skolan med en tjej från min spanskagrupp, tack vare våran konversation under morgonkvisten lyckades tiden på bussen gå fortare än vanligt.

Skoldagen flöt på med en väldigt intressant och effektiv förmiddagslektion där vi fick räkna på vår personliga energiåtgång per dag och hur man ska förhålla sig med kost osv. Därefter följde en god lunch i gott sällskap, jämförelser av naveln under lunchrasten och en intressant introduktion i vårt nya delmoment i samhällsvetenskapen. Vi ska göra ett arbete om konspirationer och fick se en film om fotbolls VM 1958 som det spekuleras kring om det gick av stapeln i Sverige eller inte. Väldigt spännande tycker jag!


Tog en välbehövlig eftermiddag på stan och tittade på färgglada kläder, provade färgglada kläder, passade inte i färgglada kläder och köpte brun utan sol istället. Tog bussen hem och bakade nyttiga chokladbollar och nu sitter jag här på en köksstol.


Av dagen kvarstår lite plugg, hundpromenad och innebandyträning.

Hoppas ni haft en minst lika bra dag.

 

Av Micaela - 11 mars 2013 16:42

Avslutade föregående helgen med en superviktig vinst. Länsderbyt i Köping gick av stapeln igår och bäst när det gällde var mitt kära Rönnby. Därmed avgjorde vi inte bara vilka som är näst bäst i Västmanland (rönnny elit är de ända som är bättre..) utan vi säkrade även ett division 1 kontrakt till nästa säsong!!!! Så himla värda det

Sen kan jag ju bara råka nämna någonstans bland alla rader att jag blev matchens lirare igår, verkligen hur stolt som helst!

Av Micaela - 9 mars 2013 23:09

         

Av Micaela - 9 mars 2013 22:46

Hej igen, idag känner jag för ett inlägg här i cyber vilket gått och blivit ganska ovanligt på senaste tiden.


Denna vecka har jag tränat och gått i skolan, jag har firat en glad 18:åring, pratat bort nattimmar med bästis, ätit choklad, sett Robin vinna mello, haft sjuklig pain in my head pga tandställningen osv. Imorgon har jag en ungefär livsviktig match mot Köping i just Köping. Vinna eller försvinna.


Men jag tänker så himla mycket på vad man vill och vad man är van vid, är det samma sak? Jag tänker så mycket nu, alla låttexter fastnar och jag förstår alla poeter.. typ. Jag saknar mig själv. Min sprallighet som sitter naturligt och min alldeles självsäkra självkritik. Vad som kanske verkar bra kan vara något annat, vi är alla bara jävligt bra skådespelare som jobbar för att rädda vardagen.


Haha okej djupheten balla ur, sry!


 



Av Micaela - 3 mars 2013 22:40

Hej på er! Jag lever men jag har fullt upp med just det, att leva. Det är innebandy under de flesta av dygnets timmar och sportlovet jobbade jag bort på ett kontor bara för att jag kunde. Nu är det måndag om några timmar och skolan tar inte hänsyn till någinting känns det som. Allting kan inte vara perfekt alltid och jag ogillar starkt när det finns så många och viktiga saker här i livet som man själv inte har makt att bestämma.
Men nu vet ni i alla fall; jag lever och allt är okej.

Ovido - Quiz & Flashcards