leendemicaela

Alla inlägg under mars 2014

Av Micaela - 16 mars 2014 22:19

Helgen har varit lugn. Lördagen bjöd på plugg, ansiktsmask, bubbelbad och lite godis. Mys alltså.

Idag däremot har jag fått kämpa trots en riktigt snorig förkylning som satt sin prägel på mig trötta kropp. Började dagen med matteplugg, omelettlunch, tre timmars jobb (dvs två barnkalas i piratrummet med massor maränger och glada barn). En familjemiddag med godingarna kring köksbordet och en innebandymatch. Det är slutspel i SSL nu och Rönnby har 2-0 i matcher mot gotländska Endre. Spännande värre.
Nu har precis kvällsteet runnit nerför strupen och söndagsdeckaren går för fullt på tvn. Godnatt kära friendos!

Av Micaela - 14 mars 2014 19:52

Har tjocknat till en aning kring halspartiet. Svullna mandlar eller nå. Känns som att en förkylning är på ingång. Välkommen till min vackra kropp kära basilusker, jag har väntat på er. Nej skämt åsido, men jag har faktiskt varit oförskämt frisk under säsongen så tajmingen är helt okej. Ha en hängig fredag peeps!

Av Micaela - 14 mars 2014 18:02

Skolveckan är över. Självförtroendet är nere på botten efter dagens mattelektion. Fruktansvärt krångligt måste jag säga. Och saken blir ju inte bättre av att vi endast har 3 lektionstimmar i veckan när kursen är upplagd för att man ska ha 5 timmar. Vi förlorar alltså 2 mattetimmar i veckan, och dem timmarna skulle vi verkligen behöva! Hursom, tufft är det med den saken.

Mellan morgonträningen och mattelektionen idag låg jag med sträckta ben och öppen mun i tandläkarstolen. De ordnar till det sista i munnen nu och jag fick äntligen en sluttid på eländet. Den 2 juni, tre dagar innan studenten, ryker rälset och nedräkningen har bara börjat! Åh kommer bli så himla skönt!

Nu ligger jag som en liten sälunge på min säng och gapar efter energi. Blev överdrivet trött nu på kvällisen. Snart vankas det grillat till middag och sen väntar tv-soffan. Känner mig nästan lite pre-förkyld.. Ont i munnen har jag också. Suck..

Helgen väntas spenderas på plugg, jobb och träning. Lika bra å gö lite nytta. Typ.

I ren bilbrist slänger jag ut två fina, somriga inredningsbilder som jag hittade på instagram häromdagen. Säger bara jatack till mitt drömhus.

Av Micaela - 12 mars 2014 17:38

Läs frasen precis ovanför igen.
"De förlorade varandra på det vidrigaste av sätt. Den ena tappade kärleken, den andre revs i bitar."
Jag läste den frasen på en annan tjejs blogg och den lilla textsnutten slog mig till golvet rent bildligt. Smack sa det i hela kroppen och helt plötsligt gick det upp för mig. Det blev så himla tydligt allting. Jag har aldrig känt så förut men den texten nådde verkligen hela vägen in till mig. Det var som att den var riktad rakt mot mig och jag hade inte en chans att värja mig. Den tog där den skulle. Och det var bara en väldigt häftig känsla.

Av Micaela - 10 mars 2014 17:35

En förskräckligt trött måndag är påväg mot sitt slut. Ineffektiv skoldag och en dundrande huvudvärk. Eftermiddagen ägnade jag åt min favvosyssla, kolla på klipp från Parlamentet på youtube. Kan vara världens bästa program.

Nu är det dags för mig att byta om för träning och tro det eller ej men familjens två pojkar kom nyss hem från löparspåret! Hur duktiga som helst ju! Tror att det är beach 14 som hägrar...

Av Micaela - 8 mars 2014 17:25

Idag har jag varit på tre kalas! Ett 8-årskalas, ett 5-årskalas och ett 6-årskalas. Och nej, jag har inte börjat hänga på lågstadiets skolgård om dagarna. Och nej jag har inte skaffat mig en massa nya yngre vänner. Jag har bara jobbat. Första dagen på nya jobbet. Skitkul. Men tröttsamt. Tänk er själva tre barnkalas med tårtor, marängsviss och en massa korv med bröd. Och popcorn. Popcorn överallt.

Här hemma hade tydligen våren blommat ut och grillen rullats fram så när jag kom hem blev det hemmagjorda hamburgare och en massa härligt snack med mina familjemedlemmar. Nu tänkte jag vila en snabbis innan det är dags för dagens sista födelsedagskalas. Linnea har fyllt nitton starka och det ska firas ikväll. Lugn kväll för mig dock eftersom det är match imorgon. Känns lite som den gamla Eva och Adam-filmen "fyra födelsedagar och ett fiasko". Frågan är ju bara vad som ska bli fiasko haha...


Av Micaela - 7 mars 2014 22:25

Update från tv-soffan.
Långpaus på tvn. Nyheterna rullar.
Mamma har vaknat ur sin soffdvala och vi har bytt roller. Nu ligger hon och äter hiskeligt många jordnötsringar och jag börjar visa intresse för äppelskålen. Nova snarkar fortfarande högst och nu väntar fortsatt Let's dance!

Av Micaela - 7 mars 2014 21:48

Sitter i soffan efter en helt vanlig tacosmiddag och fredagsmyser med mamma. Jag äter så många jordnötsringar jag kan med och letar balskor i reklampauserna mellan Let's dance. Mamma äter äpplen, dricker vatten och kollar igenom David Hellenius instagramkonto from the very beginning. Nova är tröttast som vanligt och snarkar högt i fotändan. Blir nog en tidig nattning ikväll för oss alla. Gla fredag folks!

Ovido - Quiz & Flashcards