leendemicaela

Alla inlägg den 9 april 2014

Av Micaela - 9 april 2014 16:46

Livet rullar på. Veckorna går så satans fort och det är inte långt kvar tills jag står i min vita klänning med hatten  på sne och ropar att det är över. Idag kom självaste hatten också. En fin pryl. Bra att ha.

Blev sådär alldeles pirrig när jag tittade på den så jag viskade rakt in i tyget: "Välkommen snyggis, visste du att du ska få sitta på första parkett och uppleva min studentdag tillsammans med mig? Vi kommer ha det grymt!"


Och ni som helhjärtat köpte det som står här ovan kan gå och dra något gammalt över er.

Självklart pratar jag inte med döda ting. Inte ens med hattar!


Nu måste jag kolla igenom några saker inför nationella imorgon, ska skriva ett pm med temat "hur man skriver", SPÄNNANDE!!!!!



Och påminn mig om att lämna in pengar för kakförsäljning imorgon. Och påminn mig om att jag ska stanna kvar i skolan imorgon och klippa musik till utklädnadsshowen. Och påminn mig om att sätta på diskmaskinen efter maten. Och påminn mig om att ta ut fläskfilén från frysen imorgonbitti. Och påminn mig om att inte bli avundssjuk på Spanienbilderna som mamma skickar. Och påminn mig om att skriva ut bokningsbekräftelse till studentkryssningen imorgon.

Och påminn mig om att det är jag som är kapten på måndagens kryssning. Skepp ohoj kamrater, kaptenen här!

 


Ovido - Quiz & Flashcards