leendemicaela

Alla inlägg den 17 april 2014

Av Micaela - 17 april 2014 16:46

Hej igen! Var ju iväg på en kryssning i måndags/tisdags vilket blev ett fint minne.

Måndagen bestod mest av sista minuten fix, en mellanlandning i fröken Hellmans soffa på Rönnby och en långsam busstur till frihamnen. Drack äckligt buffévin och kollade på strandkåkar i skärgården medan båtmotorerna brummade iväg mot Åbo (turku). Såg ett och annat härligt hus kan jag lova!

Lite mascaramålning och lite taxfreeshopping senare så var tjejerna i hytt 8436 redo för en helkväll. Blev en trevlig helkväll med dans, skratt och djupa diskussioner som resulterade i att lamporna inte släcktes förren omkring 6 på morgonen. Sov på en soffa i några timmar innan det var dags för dusch, morgonpromenad ute på däck och världens dyraste tacolunch. Lite grym karaoke och varsin Tequila-shot senare var jag och Josefin nästan gladast på hela båten!

En ganska rolig grej egentligen, att samla alla studenter från några städer och stänga in dem på en båt med giraffer på fören. Fast som Josefin sa, vi hade lika gärna kunnat vara kvar i hamnen. Så hade man haft täckning på mobilen och sluppit sjögången dagen efter...

Ovido - Quiz & Flashcards