leendemicaela

Alla inlägg under juni 2013

Av Micaela - 13 juni 2013 17:05

Jag är som besatt av flygplansolyckor, kan inte få nog av sånna program på tv där man får se olika kraschar. Jag tycker det är intressant att få reda på hur dem tappar höjd och alla olika omständigheter omkring kraschen osv. Därför kollade jag nyss ikapp på en dokumentär som sändes igår men som jag missade då, den handlar om kraschen på Kebnekaise. Det är en väldigt bra dokumantär som är mycket intressant och självklart fruktansvärt sorglig. En hemsk historia.

Men värd att se!


Ni hittar den HÄR


I bakgrunden på denna bilden ser ni just Kebnekaise, från juli förra året  

Av Micaela - 12 juni 2013 21:26

Avslutar sommarlovskvällarna på ett mycket fint sätt ibland. Avkopplande och lyxigt!

Ska försöka få ner mamma i poolen en kväll oxå, tror det ska gå trots axeln.

Kram och god kväll!

    

Av Micaela - 12 juni 2013 12:46

Somnade med det lilla skäggstubbet kliandes mot axeln. Vaknade upp med min påg brevid, fin morgon!


Har inga planer på livet just nu. Gjort ett försök att sitta och sola men molnen kom ivägen... Det slutade med att jag och mamma fick plocka fram varsin fleecefilt att ha i knät.


Borde plugga körkorsteori kanske, eller inte. Vill spela minigolf med mina pojkar men det är nån som gnisslar. Får se hur det blir.


En bild på mig som spenderade gårdagen spankulerandes kring på Erikslund får sätta stopp för detta mycket onödiga inlägg. Ett hej från en sommarlovsfirare!


 

Av Micaela - 10 juni 2013 21:51

Jag är behagligt nöjd över min tillvaro just nu.


Jag tränar på  och blir stolt, håller mig inomhus när det regnar och får inte ens panik över att jag förmodligen kommer vara blekast i kvarteret i år, försöker hjälpa min mamma så gott det går och tycker det är skönt att få vara hemma ett slag. Jag tror att hela nöjdheten har en del med mina låga förväntningar på denna sommar att göra. Det låter otroligt dystert att ha låga förväntningar på sitt sista sommarlov, sitt första sommarlov som 18:åring. Men jag vet att jag kommer jobba en hel del och dessutom plugga en hel del körkort. Jag kommer självklart hinna med kompiskvällar på en gräsplätt med en sjaskig engångsgrill, sommarutgångar och någon fest här och där, solnedgångar i en eka på mälaren, en vacker vecka på Gotland och en kväll med Oskar Linnros och min Amanda. Jag kommer hinna allt dedär också! Därför är jag väldigt lugn och harmonisk. Harmonisk är ett bra ord. Jag är harmonisk! Trodde inte att jag skulle kunna säga att jag är harmonisk efter denna tunga vår. Har varit igenom en del svåra saker, jag har till exempel aldrig varit så otroligt ledsen i hjärtat, jag har aldrig jobbat bort ett helt sportlov, jag har aldrig räckt till att tillfredsställa mig och alla omkring mig, jag har aldrig kämpat så hårt för betygen i skolan. Det är tungt och det blir mycket. Man klarar inte av att kolla så långt fram på vägen när det är så mycket hinder hela tiden. Men jag är igenom det, det är sommar nu, om ungefär tio vckor inleder jag mitt studentår med min klass och jag, jag är harmonisk!


  



Av Micaela - 8 juni 2013 23:36

Kollar på en konsert anordnad för att främja kvinnors lika värde och verka för en jämställd värld. Det sägs många kloka ord vill jag lova, en kvinna sa:
"Mänskligheten är som en fågel med två vingar, om ena vingen är bruten kan inte fågeln flyga, och jag vill tacka alla er som förstått detta! "

Det är tid för förändring och det är dags för en rättvis värld!

Av Micaela - 7 juni 2013 21:45

Kan inte låta bli att längta ihjäl mig till nästa år då jag får springa omkring och vara totalt lycklig och odräglig i en hel dag. Samtidigt vet jag att det kommer vara fruktansvärt jobbigt att skiljas från min underbara klass! Det kommer antagligen bli en mycket känslosam dag...

Idag har jag jagat vackra studenter från elva till halv sju och har haft förmånen att se en massa överlyckliga människor i flera timmar och det smittar. Lycka smittar!

Slutligen vill jag bara säga Grattis alla fina studenter, imorgon kommer vi 95:or väcka er skrikandes: "Vi har hela festen kvar!"

Av Micaela - 6 juni 2013 21:58

Helt plötsligt blev det bara sommar! Och helt plötsligt vaknar man upp till sommarlov.
Gårdagskvällen spenderades med vackra vänner. Åt godis och skrattade på en brygga i solnedgången. Och när vi grillat marshmallows i natten och pratat tills dagen bytte datum var det dags för mig att hoppa på pakethållaren och låta Andreas trampa hem mig. Sådanna kvällar man minns!

Idag har vi firat en underbar nationaldag hemma hos mig med sol, jordgubbar, sill, färsk potatis, familj och kärlek. På eftermiddagen tog vi vårt pick och pack och drog ut på landet. Har tränat ett svettigt löppass, ätit god middag och spenderat denna solnedgång i en eka. Himla vacker kväll! Nu blir det till att vila ögongloberna på en film och snart somna. Behöver en god natts sömn för imorgon kommer jag nämligen ha fullt upp med att jaga studenter!

I brist på bilder från dessa fina sommarlovspremiärer får en utsökt träningsbild på moi duga. Hade precis sprungit uppför backen för sista gången där och var allmänt nöjd med livet...som ni ser

Av Micaela - 5 juni 2013 15:51

Ovido - Quiz & Flashcards