leendemicaela

Alla inlägg under augusti 2013

Av Micaela - 13 augusti 2013 23:53

Ägnar, på Josefins kraftiga begäran, min sista kväll i min egen säng åt mitt livsverk-bloggen. Jag skall icke från jorden försvinna, dock lämna landet, norden, ja till och med EU för cirka 180 timmar i Turkiets svettiga värme.

Torsdag morgon lyfter planet och redan imorgonkväll efter träningen åker jag ut till Gäddelholm. Vi måste ju åka hemifrån sådär äckligt, mysigt, semeser-tidigt.
Så ja, dagen har bestått av packning, lite tvätt, pengaväxling, bilkörning, teori och 8 km kvällslöpning för samvetets skull.

Helgen har passerat nästintill obemärkt förutom lördagen som spenderades ute i Gäddeholm med en saknad Andreas och söndagskvällen som ledde till både en och två drinkar med en bästa vän ute på stan. Och så måndagsfrullen på Ikea med lillebror såklart! Icke att förglömma!
Så med lite sammanfattning kanske inte helgen passerade särskilt obemärkt trots allt...

Aja lite bilder på dethär så ska väl även Josefin somna nöjd inatt. Fick nämligen en hyffsat skarp pik om den taffliga uppdateringen här på sidan. Misstag-åtgärdat-alla-nöjda-och-ganska-glada-god-natts-sömn-kram

Av Micaela - 7 augusti 2013 18:29

  Antar att det jag nyss upplevde var min kropps reaktion på de två senaste dagarna.

På cykeln på vägen hem från jobbet och körskolan tappade jag helt kontakten med min egen kropp. Det kändes som ett grovt blodsockerfall, sådär så benen förvandlas till spagetthi, ni vet.

Sedan började jag svettas men det märkte jag inte förrens jag kom hem, okej jag blir normalt lite cykel-lökig på hemvägen i långbyxor och med gassande sol men detta var något helt annat. En halvtimme efter att jag kommit hem hade det fortfarande inte slutat och det bara rann om mig på hela kroppen.

Musiken jag hade i hörlurarna var jag inte medveten om. Jag vet bara att jag satte på spotify när jag satte mig på cykeln och stängde av det när jag kom hem.

När jag vinglat av cykeln, parkerat den i garaget och stapplat upp på mitt rum var det av med jeansen och grina på sängen som gällde.

Nu har jag fått i mig lite mackor och youghurt och mår bättre men det jag kände idag var ganska obehagligt, en stark reaktion från min kropp. Antar att gårdagens 10-timmarsjobb och innebandyträning samt dagens jobb och teoriplugg varit mer påfrestande än jag trodde. Om två dagar har jag jobbat klart och får äntligen vara ledig en stund, det ska bli så skönt!



Bild på en, kanske inte fullt återställd, flicka med smutsigt hår och ont i fötterna. Höres

 



Av Micaela - 5 augusti 2013 21:14

Tösen ä trött nu. Säger bara det!


Har haft en fullspäckad måndag med löpning, jobb, körkortsteori, bakning, hundpromenad osv. Ä trött nu.

Imorgon väntar en lång tisdag med 10 timmars jobb, möte och äntligen innebandyträning. Önskar jag kunde säga äntligen och mena det.

Känner mest, nej tack!


Usch jag är lite bitter på att folk runtomkring mig går och skaffar körkort på löpande band och tränar sig starka och här springer jag omkring och... jobbar hela jävla tiden.

Har haft dålig motivation till träningen senaste veckorna eftersom det inte spelar någon som helst roll hur mycket jag springer och hur många armhävningar jag gör. Kommer inte få spela mer innebandy för det. Dessutom tycker jag att människorna på körskolan kan gå i kloster eller försvinna under isen, känns verkligen som att de bara är ute efter att jag ska ta så många lektioner som möjligt så att det kan håva in så mycket stålar som möjligt. Har liksom ägnat fem lektioner åt att backa runt hörn trots att jag klarat det. Och underkänna en fickparkering för att det är 1.5 decimeters mellanrum till kanten..


Äh var kom denna bittertant ifrån? Dags att gå och lägga mig, sista jobbtisdagen imorgon! Natt


 


Av Micaela - 4 augusti 2013 23:12

Vilken toppenhelg!
Har hunnit med sol och bad, bilkörning och teori, vänner och familj, bio å massa annat småfix.
Imorgon inleder jag min sista jobbvecka och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar till Turkiet.
Längtar även till skolan! Har ju förmånen att få umgås med en hel del livsglada, roliga och sköna människor varje dag i skolan. Vill aldrig att dethär skolåret ska ta slut. Vill aldrig sluta skolan!
Godnatthatt

Av Micaela - 3 augusti 2013 18:10

Varmaste dagen i stan och vi tog vårt pick och pack och åkte över Mälarens grönaktiga vågor för en dag på Östra holmen.
Har därefter stekt på klipporna och badat i Mälarn, ätit kex från Ica och sprungit runt ön. Fin dag!

Har dessutom köpt min studentklänning idag!! En klänning designad av Pernilla Wahlgren, jättefin historia. Vågar inte ens viska om vilken rea det var på den, haha!

Nu ska jag sätta igång och göra mat, ikväll blir det bio med hemlig kompis, kram!

Av Micaela - 2 augusti 2013 22:07

               

Av Micaela - 2 augusti 2013 19:30

Ääääntligen hääääälg!
Idag när solen stod som högst och tiden gick som långsammast på kontoret kände jag bara:fiesta! Jag hade ett sug efter fest, vänner, alkohol och okontrollerad dans till hysterisk musik. Jag ville parta hela natten lång!

Men när jag klev ut genom dörrarna strax efter klockan fyra och drog suckarnas suck visste jag inte vad som väntade mig. Nämligen en sjujädra rea. Jag är, om jag får säga det själv, en fanstastisk rea-shoppare. Älskar reor! Idag var det DM-mode (en affär jag nästan aldrig varit inne i) som hade flyttrea och jag mötte upp en energisk moster i en affär utan luftkonditionering. Köpte efter frenetiskt provande och slitande en mycket vacker vit blus och en ljusrosa kofta som bara skrek mitt namn. Köpteäven med mig ett par blommiga shorts på VeroModa-rean och en vit spetsbandue som kommer bli mitt andra hem.

Och icke att förglömma, mamma fick sin efterlängtade Pernilla Wahlgren klänning tillslut! Till ett generande bra pris och i en jättefin färg. Happy family.

Har under dagen funderat på tatueringar. Vill ha en tatuering på överarmen där det ska stå: Live forever i snirklig stil och en drömfångare i nacken.


Och festkänslorna har jag lagt på hyllan, ikväll väntar tacos med familjen och förmodligen en däck innan tio signerad MIG -Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards