leendemicaela

Alla inlägg den 16 februari 2014

Av Micaela - 16 februari 2014 19:27

Balbiljetter, 100dagarsbiljetter, balklänningar, studentmössor och utklädnadsdräkter snurrar omkring i mitt huvud och jag spenderar nästan varje natt drömandes om något av de ovannämnda. Det är vår, studenttiden är snart här. Det är nio dagar kvar tills det är 100 dagar kvar till studenten. Krångligt.


Och rent sprotsligt glider det fint just nu. Sverige är ungefär världsbäst i OS och aldrig har längdskidåkning engagerat så många människor. Bragdguldet blir knivigt att dela ut i år...

Och apropå bragd.

Det var ett visst innebandylag som slog serieledarna med udda målet på bortaplan igår.

Kan bara nämna att det handlar om en enorm moral när man först går ifrån till en 1-4 ledning för att sedan, inom loppet av cirka 8 minuter tappa det till 6-4 underläge. Att sedan resa sig och hämta upp till 6-6 och tillslut avgöra till 6-7 och hålla tätt till slutsignalen är ganska stort. Kan lungt konstatera att det finns lite vinnarskallar innanför de rosa pannbanden och lockiga hästsvansarna.


Byter ämne och går direkt in på ett namnförslag. Kan vi bara byta namn från söndag till skoldag? Det enda man gör på söndagar är att plugga. Och man pluggar så mycket att man knappt orkar plugga mer. Skolan borde ha öppethus på söndagar så att man kunde komma dit och få hjälp. Det är faktiskt inte lätt att sitta hemma och gissa sig till how to write a great speech.. Kan också lägga in en liten fundering över idrottsskolan Widénskas planering, man har verkligen toppat skolfrekvensen mitt under OS.. Som om man inte har fullt upp med att följa framgångssagan Kalla till exempel.


Nä, om man skulla återgå till att skriva en text om Hare Krishnas verksamhet här i Sverige. Can´t wait!



Här kommer en taskig upplaga av vad som tar upp majoriteten av min hjärnverksamhet dagligen...

 


Ovido - Quiz & Flashcards