leendemicaela

Alla inlägg under september 2012

Av Micaela - 17 september 2012 17:00

Idag fyller en fin vän till mig 17 år.


Grattis Amanda!

Jag saknar dig   


 

Av Micaela - 17 september 2012 16:46

Kära Örebroare!


Idag har varit en tung dag kan jag meddela, och den är inte över än!

Just nu sitter jag och mumsar i mig avokado och Kesella och kan väl inte klaga så värst men då ska ni veta att det har varit värre.


Även om solen behagar skina för tillfället så lös den med sin frånvaro i morse. Så i regn och rusk lämnade jag mitt varma hem imorse för att ge mig iväg på innebandyträning, en träning som faktiskt var väldigt bra! Det har varit två riktigt bra träningar nu på specialidrotten så det känns jättepositivt såhär i början! Men sedan var det stress, stress, stress och stress. Stress i duschen för att hinna med bussen från innebandyhallen till skolan, stress i matsalen för att kön var så lång att vi kom in i matsalen fem i tolv (och vi börjar tolv...), stress på matten för att hinna med 3 sidor på 45 minuter, stress på historialektionen för att vi har prov imorgon.


Lägg till två tunga väskor, ett par inte allt för lättgångna skor, en tjurig skola som inte vill ge oss bussbiljetter fast de är tvungna enligt "typ lag" och en nordanvind som blåser fram håret i ansiktet.


Av dagens aktiviteter återstår endast middag, träning och inför-prov-plugg.


Ha det bra mina goda vänner!


          

Av Micaela - 15 september 2012 16:14


 

Av Micaela - 15 september 2012 13:31

Idag är en väldigt fin dag vädermässigt, sol och blå himmel är väl aldrig fel!


Men jag sitter inomhus och studerar jag. Papper och penna och näsan i böcker. Jättetråkigt men välbehövligt. Gör inte mer än jag måste på den fronten idag så jag är snart klar!


Annars är dagen utan planer vilket känns jätteskönt för en gångs skull. Ska träffa Andreas på eftermiddagen och jag har lust att gå ut i skogen och bara promenera med honom. Har suttit på youtube och kollat på kärleksklipp från  the notebook och vill att livet ska vara sådär gulligt och bra som på film.


Har pimpat mina hörlurar med pärlplattepärlor och nya pluppar och det är ju festligt i sig.



Av Micaela - 14 september 2012 15:49

Här är en bild på det röda kittet. Fint va?


  

Av Micaela - 14 september 2012 14:55

Trevlig fredag mina kära tålmodiga vänner.


Har haft innebandyträning denna regniga morgon och på vägen hem införskaffat ett par röda boots och en röd halsduk- så himla fint!! Sitter och hoppas på många kalla höstdagar med sol och hög, klar luft, löven på marken som sprakar i alla höstens färger och alla människor som går bakom små moln av sina egna andetag. Tänk er då att få ha ett par fina röda skor, en marinblå varm jacka, en röd halsduk och en brun väska kanske!


Sitter just nu totalt orkeslös efter denna krävande vecka fylld av träningar, skola och allt därimellan. Somnade på min säng för ett tag sen efter att ha duschat alldeles för varmt och alldeles för länge och vaknade inte förrens telefonen ringde. Det var stora lillebror som ville berätta att han ätit Mc Donalds.


Ska göra ett fåtal läxor innan jag släpper den här veckan till himlen och går i ide. Vaknar upp på söndag igen för då är det sista genrepet i Uppsala minsann, hörs!


 




Av Micaela - 11 september 2012 14:31

Hej på er!


Sitter här och borstar bort lite damm från magen, slängde mig nämligen ner på golvet och grät här för ett tag sen när en helikopeter åkte förbi utanför fönstret, skrek något i stil med; kriget är här, kriget kommer!


Nu till det seriösa. Ska plugga matte så fort jag klickat på den svarta knappen nere till höger där det står "Spara inlägget". Har nämligen en del tal att göra för att inte börja sacka.


Lite senare åker jag hem till Gholm och hälsar på där, nuförtiden inte bara som flickvän utan även som deras  försäljare! Har sålt på stackarna både resauranchansen och NewBody!


Är för i övrigt enormt sugen på Pringles chips (de gröna!), djungelvrål och äpplejuice. Men får på grund av utbudet nöja mig med äpplejuice för tillfället.


Ta det chill medans jag svettas matte!

 



Ovido - Quiz & Flashcards