leendemicaela

Alla inlägg under september 2012

Av Micaela - 11 september 2012 08:58

 

Av Micaela - 9 september 2012 20:42

Nästa vecka startas igång imorgon bitti med ett beeptest.

Känner mig inte alls väl förberedd...

Hoppas det går bra ändå!!

Only time will tell


 




Av Micaela - 9 september 2012 17:27

                 

Av Micaela - 9 september 2012 15:31

Hej på er pigga och glada söndagsfirare!


Imorse när jag vaknade begav jag mig direkt till gymmet med tanken; "det nog inte är så många som gymmar på en söndagsmorgon..." Där hade jag fel! Vi var nämligen en hel drös svettiga människor som kämpade med att hålla våra kroppar i trim denna söndagsmorgon. 


I övrigt har jag vikt dagen åt plugg.


Åh herregud, plugga! Det tar aldrig slut! Jag skulle kunna sitta i tjugo år och bara plugga, spendera hela mitt liv på att läsa och studera. Det finns alltid mer att lära sig. Idag har jag pluggat på bra och nu känner jag att jag inte behöver plugga mer, men så dyker tanken upp; körkortsboken, Micaela, du borde nog ta en sida eller två. Och körkortsboken ska jag säga er, är ett stort hatobjekt för mig. Den ligger i min skrivbordslåda och brinner varje dag, och så räknar den. Den räknar ner dagarna till min 18-årsdag för den vet hur gärna jag vill ha körkort så fort som möjligt...

Nä det är nog bäst man skaffar sig ett jobb så man slipper plugga, ska skriva ett CV på en gång för seriöst, jag söker jobb!

 



Av Micaela - 8 september 2012 12:28

Sitter i bilen påväg till våra vänner i Uppsala just nu. Ska lyssna på spotify och läsa 100åringen som klev ut genom fönstret och försvann på engelska..
Ha en fin lördag alla!

Av Micaela - 6 september 2012 21:35

Tjenatja!
Har gått i skolan och tränat och ätit precis som vanligt idag. Hade väldigt roligt på våran Usa-inspirerade idrottslektion idag då vi spelade tjejbaseball (softball). Jag och Linnea levde oss nämligen in i amerikanska tjejfilmer som typ Mean Girls där bimbotjejer skadar sig på idrotten genom att typ få nåt i huvudet och svimma mitt under en glädjeattack...Svårt att förklara!

Nu är det dags för bracet att sova, godnatt!

Av Micaela - 5 september 2012 22:20

Gokväll vänner,

Allt snurrar fort just nu, som mamma säger; det gäller att hålla alla ballonger uppe i luften.

Har koll på skolan och ligger riktigt bra till där men är i övrigt fruktansvärt frustrerad på hur EN person kan förstöra så mycket genom att bara öppna munnen!
Nä nu blir det sängen, ska äntligen få sova!

Av Micaela - 5 september 2012 16:39

      Gjord av stål! Inget kan gå igenom mig idag!


Misslyckades imorse och glömde totalt bort fystesterna, vände på vallbybron när jag insåg mitt misstag och

utförde fystester i höstkängor och Gina Tricot-jeans (tackar Gina för strechiga byxor!!).

Ökade på alla momenten vilket kändes jätteskönt. Bland annat klarade jag en dips!

Ja Andreas, JAG KLARADE EN DIPS!!   


Sen var det en tuff debatt på engelskalektionen som för min del gick ganska bra. Tycker om att prata sådär men det är lite obehagligt när man ska vara emot varandra, liksom förstöra varandras argument...


Men nu är jag i alla fall hemma, har jobbat lite med engelska uppsatsen och funderar nu på vart den mentala träningsbok-uppgiften kan tänkas finnas... Medan jag funderar på det ska jag ta ut Nova på en promenad,

Vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards