leendemicaela

Alla inlägg under oktober 2012

Av Micaela - 9 oktober 2012 17:15

Det skulle vara dumt att säga att jag nyss kom hem för jag anlände till hemmet för cirkus en timme sedan men det känns som ganska nyligen. Idag har skolan runnit på trots tandvärk och historiaredovisningar. Känner mig lugn inför matteprovet på fredag faktiskt. Gick lite tidigare från spanskalektionen idag eftersom vi fick en uppgift som man lika gärna kunde göra hemma så jag passade på att kila ner på stan och klippa ett par svarta jeans (äntligen) och en vit stickad tröja. Resten av dagen väntas bestå av övningskörning, soppslurkningoch spanskaplugg.


Fick föresten syn på ett kuvert när jag kom hem- skolfotokuvertet! Efter några nervösa och tafatta klickanden på datorn fick jag äntligen se mina skolbilder. Och jag blev väldigt fin kan jag tycka, nöjd!


    

Av Micaela - 8 oktober 2012 22:43

Har fastnat i sockersug efter helgens godiskoma. Helgen var en enda lång godisfest och det känns nästan som abstinens när man knaprar knäcke å morötter i skolmatsalen en måndag.. Så just nu är det väl tur att jag har så ont i truten så att jag inte kan äta! Det är en jättebra sockerspärr- man kan inte gå runt den!

Av Micaela - 8 oktober 2012 21:40

Har bestämt mig för att vara lite långsint och inte jollra som en sol så fort nåt är roligt. Försöker samtidigt stänga in insidan innanför och låtsas. Känns som de försöken motarbetar varandra en aning...

Hur som haver så ska jag tala om för er att mina framtänder för första gången i världshistorien står på egna ben, separerade från varandra! På mindre än sju timmar gick de från att överlappa varandra till att ha en glugg emellan. Sensationellt ont gör det! Fruktansvärt plågsamt! Var alltså hos tandregleringen imorse och dona runt lite i munnen..

Nä nu ska jag fortsätta att vara butter och gå och lägga mig. Imorgon väntar spanska läxförhör och historiaredovisning. Pusshej!

Av Micaela - 7 oktober 2012 19:48

Gick väl inte särskilt bra på matchen idag, vi förlorade och jag blev bänkad. Och helt ärligt så var det väl rätt. Att bänka mig alltså. Hade inte tillräckligt med energi och motivation idag. Det är en såndär dag när jag vill byta liv och sluta spela innebandy och flytta till Maldiverna.


Jag funderar ibland på att sluta spela innebandy för att det ofta är så jobbigt och elakt. Det är jobbigt för att man hela tiden måste tänka på vad man äter och hela tiden planera efter träningstider osv. och så är det elakt för det gör så ont ibland, psykiskt är det jättejobbigt att bli bänkad till exempel för man har bara sig själv att skylla. Man blir så elak mot sig själv och bryter ihop i tårar så fort man kommer hem till familjen där man kan släppa fram besvikelsen.


Men så tänker man på alla underbara stunder, vinster, danser i omklädningsrummet och berömmet. Alla lagkompisar som lyser upp min vardag med energi. Vi är tillsammans och vi har en uppgift- att hålla oss kvar i Division 1 och vinna varje kamp. Och det är just det där med att aldrig ge upp. Ibland tackar jag omgivningen för medvinden, ibland tackar jag min skalle för att jag kommer igenom det svåra. För jag tänker inte ge upp än!


Hoppas att Solsidan kan lysa upp min själ med sol igen, för det skulle verkligen behövas!


  



Av Micaela - 7 oktober 2012 10:14

Godmorgon jordsnurr!
Idag är det söndag och hemmamatch.
Jag har haft en fin helg med near and dear och bara slappnat av i huvudet.

Gårdagen bestod av godis, promenader, sconesbakning och mys med hela familjen (inkl Andreas).

Här kommer lite stulna och tagna bilder från veckan!

Av Micaela - 5 oktober 2012 17:14

Äntligen helg! Tog helg tidigt imorse efter ett gympass i skolans svettiga källare. Dagen har spenderats med fina Josefin och vi har shoppat, fikat och garvat. Senare ikväll blir det kinamat och bio!

Av Micaela - 4 oktober 2012 20:41

Harmoni med livet, vita tänder och vackra naglar... Ah hej!
Trött som en tok och torr som ett skinn. Sliter med vardagen och det är bokcirklar på engelska och det är katter på bussen och det är maq-övningar innan träningen. Allt snurrar väldigt fort och hänger man inte med är man inte snabb nog. Okej nu ska jag sluta tala i gåtor, packa ur dagens väska, packa för morgondagen och somna för natten- nattinatt!

Av Micaela - 3 oktober 2012 17:28

Tjenare mors!

Lever för tillfället i en dräglig tillvaro där jag faktiskt finner lycka och ro mellan varven . Må den känslan vara här för att stanna!

Gårdagen bjöd på den godaste chailatten som någonsin passerat mina läppar, eller bjöd och bjöd..jag fick ju betala själv och även om det svider att punga ut 35 spänn för ett glas mjölk med te så var det värt det! Efter denna väldigt mysiga fika på stan med några klassvänner var det äntligen dags att ha spenskalektion! Och spanskaläraren var vid fullt liv efter en veckas sjukdom så spanskalivet bara fortsatte med läxor och böjbara verb...


Idag har jag tränat ett gäng ungdomar i snabbhet och sedan kikat på rulle på engelskan.

Inte så mycket mer att orda om denna dag mer än att jag och Josefin och Linnea har reserverat biobiljetter till Taken2 som har premiär på fredag.


Ser fram emot fredag så jag håller på att bli tokig.....


    

Ovido - Quiz & Flashcards