leendemicaela

Alla inlägg den 11 februari 2012

Av Micaela - 11 februari 2012 22:25

Ja, vi snackar innebandy på heltid här uppe i Mora.

Har varit i Unihoc Arena sedan tolv idag, en fin men märkligt placerad hall? Bland timmerstugor och gamla brukslokaler haha.


Första matchen var mot RIG ( Riks Innebandy Gymnasiet i Umeå) och vi hade väldigt stor respekt för dem eftersom de är så jävla bra! Men vi gick in och gjorde en alldeles underbar match, spelade ut sveriges bästa spelare i sina årskullar. Så man kan tycka att vi var värda att vinna, ja. Men nej, sport är orättvist de vann med 4-3...

Nöjda ändå.


Lite senare var det dags att möta Falun och vi behövde bara spela oavgjort för att gå vidare. Vi spelar helt annorlunda nu, tagget har liksom runnit ur våra trötta kroppar. Men vi sliter med dem krafter vi har kvar och ledde med 5-0 en bit in i sista perioden, men var såklart tvungna att skapa spänning sådär på kvällskvisten, så vi släpper upp dem till 5-4.


Vi är vidare!

Som sämst blir vi nia i Sverige.

Ja jo vi är bra.

Rönnbyhjärtat dunkar i våra bröstkorgar ja det stämmer.


Kom hem till hotellet, åt good mat, gick till ICA och på vägen passade vi på att kliva på en dalahäst, vilken upplevelse! hehe..

Köpte bara massa skit; nötter, lakrits, marabou och tuggummi.


Efter en riktigt välbehövlig dusch är det nu dags att sova.

Upp 6:35 imorrn.

Så..ja..godnatt gott folk

 


sussar med dessa aliens. Natti


Av Micaela - 11 februari 2012 10:02

Hänger på hotellrummet helt ensam, gud vad skönt!!

 Vi kom hit igårkväll runt nio nångång och fick vårat rum. Hade litet möte och chillade i zackes rum.. Roliga flickor skrattar högst. Somnade väl halv tolv igår, var rätt trött jo.


Imorse ringde klockan halv nio och då var det dags för hotellfrulle.. MMmmmm vad gott, yoghurt med massa frön och nötter och müsli och liite socker   färskt bröd med cream cheese och ost o skinka och äppeljuice, apelsin och melonbitar och massa mer, Lyx!!


Nu ligger jag på rummet och ska plugga lite inför Sanhällsprovet på onsdag. Elin och Emma har gått iväg så jag lyssnar på musik och njuter  


Vi har två matcher idag och då möter vi Rig och Falun.

Puss så länge!


 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards