leendemicaela

Alla inlägg under februari 2012

Av Micaela - 24 februari 2012 19:42

Har så väldans ont i magen vilket påverkar hela mitt humör denna fredag.

Think u get what I´m talking about.

Känns som ett glödande järnspett där man inte vill ha det...

Så jag gör det som passar bäst idag. Ligger på golvet och äter godis. Ber Andreas hålla sina händer mot min rygg.

Jag kommer alltså att överleva. För jag har min älskling hos mig. Då överlever man allt.


Idag har jag fördrivit tiden med att titta på gårdangens program av BigBrother, haha vilka dårar va! Tjejen som gråter för att hon inte får fisk, utan kött. "När dem har bestämt sig för fisk då byter dem till kött! Jag tycker ju om kött också. Jag är ju van med mat!". Ja och Marcel som lägger en lök under Hannas kudde, klockrent! Rätt roliga hehe.

Jag har även hänt omkring uppe på ErikslundShoppingCenter och hittat en massa fina linnen inne på BikBok. Borde slagit till. Men nej. Snål jävel. Köpte i alla fall med mig slingfärg hem så jag ska blonda till håret lite igen. Hatar att det blir så råttigt på vintern. En gång blond alltid blond så borde det vara. Men nej. Inte det heller.


Ah det får räcka så, ska mysa med min survivor nu. Puss!

Av Micaela - 24 februari 2012 12:16

Går på sportlov nu då!


Träningen idag i skolan var lugn. Stod och matade skott mest. Det behövs och det är kul.

Efter träningen fick jag mina vader totalt genommasserade av Mirja. Oh helvete vad ont det gjorde. Har som blåmärken på vaderna nu, helt öm. Hon sa åt mig att tänka på något fint, typ en strand medans hon masserade/mördade mina vader. Jag tänkte på Maldiverna.


Åh herregud att få spendera några veckor av mitt liv i denna underbara miljö.

Men man måste förmodligen hosta pengar för att få komma dit. Jobbigt.


 

Tänk till exempel och vakna upp här en morgon.

 

Och så går man ut och tar en liten promenad...



Av Micaela - 24 februari 2012 12:10

Jag tycker det är jätteroligt att våran kronprinsessa har fått en liten dotter. Gud så mysigt för dem!

Namnet de valde stendiggar jag också; Estelle.

Mycket fint!


Min dotter ska också heta Estelle.

Min son ska heta Charlie.

Det bara är så. Punkt.


A princess is born.


 

Av Micaela - 23 februari 2012 13:28

Duktiga Gurra i klassen blev uppringd av Innebandysajten.se för en liten intervju. Man blir så stolt när ens vänner/klasskompisar uppnår framgång. Man hoppas att en vacker dag ska det vara en själv det går bra för. Att andra ska få bli stolta över mig.
 
 
juniorallsvenskan 2012-02-23

Ferngren: ”Bra mix i laget”

Rönnby tog sig till åttondelsfinal genom att vinna sin JAS-grupp före IBF Örebro på bättre målskillnad. Nu väntar de regerande mästarna Hagfors IBS i den tuff åttondelsfinal.
- Vi har en bra mix med olika spelartyper säger Gustav Ferngren till Innebandysajten.se


Ni tog er till åttondel genom att vinna er grupp före IBF Örebro, vad beror det på att ni vann?
- Vi har en bred trupp med en bra mix med olika spelartyper, sedan har vi även ett spel som vi tror mycket på. Plus att vi är ett lag som har byggts upp under längre tid i föreningen som nu har lett till framgångar.


Nu väntar regerande mästarna Hagfors i åttondelen, vad vet du om dem? Är det några spelare som ni kommer ha extra koll på?
- Det jag vet är väl att de flesta av spelarna lirar i deras division 1 lag och är ett topplag där. Det jag har hört är att deras första kedja gör en stor del av deras mål så den lär vi hålla extra koll på om vi ska vinna.


Ni har tappat Joakim Landell och Marcus Pettersson till Västerås IB. Hur ska ni fylla den gigantiska luckan som de två lämnar efter sig? Vem kommer fylla upp? Landell var ju er poängbäste spelare i gruppspelet.
- Ja det är klart att det märks skillnad, men nu får andra spelare kliva fram istället och visa vad de kan. Men det har faktiskt inte varit en sådan stor skillnad som jag trodde att det skulle vara.


Hur ser du på din personliga säsong? Är du nöjd eller har du kunnat göra det bättre? Blir du kvar i Rönnby nästa säsong?
- Det har gått bättre än jag tänkte mig innan säsongen, så jag är helt klart nöjd hittills. Det får jag se efter säsongen, jag vill köra klart den här säsongen helt så får jag bestämma mig efter, men det är klart att det skulle vara kul att testa på i en högre serie, det vill nog de flesta.


Till sist, hur slutar matchen?
- Vi ska göra allt för att pressa dem så hårt vi kan och ge allt. Jag tror vi kan överraska och vinna med 6-5!

Av Micaela - 23 februari 2012 12:14

Sitter hemma nu och ska snart äta. Har ett enda problem just nu, min mattebok ligger i skåpet i skolan. Skulle behöva den på lovet. Måste alltså åka dit imorrn och hämta den. Ja, inget stort problem alltså.


Nu skulle jag vilja prata familj.


Alla har en familj. Familjer kan se olika ut, en pappa, en son, två pappor, ingen syster, husdjur, inga husdjur, mormor, ingen mormor osv. Det finns alla varianter kan jag lova.


Min familj betyder väldigt mycket för mig. Man tänker inte på det så ofta men de är alltid där, skjustar om det behövs, hjälper till att städa mitt rum om jag inte hinner. Dem är bara där. Vi går runt i huset och laddar varandra med energi och värme och kärlek utan att ens tänka på det. Min familj är som att andas. Jag behöver dem för att leva, men jag behöver inte anstränga mig för dem. Jag är mig själv, jag går omkring osminkad och med fettigt hår och fula pyamaser från Kappahl men det är inget någon av oss bryr sig om. Varken jag eller dem. Vi älskar varandra innifrån och ut. Utifrån och in. Vi förändras tillsammans, blir starkare tillsammans och växer tillsammans. Vi går igenom allt och vi älskar varandra helt oavsett vad som händer.


Det är en trygghet jag har inom mig. Min familj. Jag vet att de står bakom mig precis som jag står bakom dem.


Jag önskar att alla fick uppleva den tryggheten. Att ha en familj. Spelar ingen roll hur familjen ser ut för familjer ser olika ut. Det bara är så.


Här är vi jätteglada i Spanien 2010

 


Hela familjen på restaurang

 


Skolavslutning 2011. Han går ut femman, jag går ut nian.

 

Av Micaela - 23 februari 2012 12:05

Hallå!


Idag har det varit en riktigt lugn dag som börjde med att jag tog bussen till skolan runt halv nio. Bytte buss på stan som vanligt och sedan när jag skulle kliva på tolvan till skolan så var det inte en själ på bussen och jag får tusen ångesttankar i huvudet på en gång "är det lördag idag" "började vi för flera timmar sedan" "hur mycket är klockan" "är jag på fel buss" hahah. det brukar ju alltid vara någon från skolan eller klassen på den bussen. Men när jag kom till skolan var klockan nio, det var fortfarande torsdag och vi började precis som vanligt halv tio. Slump alltså.


Vi hade lite idrottsplanering inför den idrottslektion man ska ha för klassen. Jag och Josefin ska ha en lektion ihop, vi ska ha nummerinnebandy   


Sedan satt jag av en timme i aulan och lyssnade på drog och alkoholproblemssnack. Intressant men ganska abstrakt, känns så långt bort liksom.. Men väldigt tragiskt att det är så vanligt.


Vi fick lyssna på denna låten. Zacke tyckte refrängen sög. Men jag måste erkänna att den fångade mig en aning.

Av Micaela - 22 februari 2012 20:52

När jag kom hem idag chillade jag runt lite sedan åt jag avokado, kiwi och drack en supergod smoothie och spelade Skipboo med min lillebror. Myspys.


Sedan iväg på en träning som gick förbannat bra må jag säga, högt tempo och glada tjejer! Sedan fort hem för då var jag riktigt B-nödig...


Nu ligger jag och pratar med honey på skype som förresten facerapade mig nyligen.. Hmm vad tycker vi om sånt??!

Drömmer mig bort till våren, nya färgglada kläder, gröna ballerinatofflor, gröna väskor och blåa bikinisar. Drömmer mig utomlands till maldiverna och drömmer mig brun. Snart kommer den tiden på året som fyller en med all sorts energi.




Hahahah ett gott skratt! Ta hand om er och tänk på att om man tänker positivt så ofta man kan så ökar livslängden med fyra år.

Godnatt!



Av Micaela - 22 februari 2012 16:03

Jag slänger in en bild på denna sötnos som jag spenderade gårdagskvällen med.


Här på Spicy!

 

ps. skulle vilja uppmärksamma er killar som bor precis utanför Spicy Hot ovanför Gränden, man ser er när ni går runt nakna i eran lägenhet....

Ovido - Quiz & Flashcards