leendemicaela

Alla inlägg under mars 2012

Av Micaela - 10 mars 2012 15:38

Ja så känns det!


Drog mig för att skriva inlägget igår om hur glad och lycklig jag var. För jag vet att det kan pendla så fort mellan lycka och olycka. Det behövs så himla lite för att bli på dåligt humör, för vi är så sårbara vi människor. That's why.


Imorse vaknade jag upp brevid Andreas som vanligt och än så länge var allting bra. Gick ner och gjorde frukost, ägg, mackor och yoghurt med banan, stabil frulle, matchdag!

Taggad till match i Sura.

Så tar jag fram tidningen och ska läsa (jag måste läsa när jag äter frukost, tråkigt annars) men jag kan inte läsa. Ser ingenting! Bokstäverna försvinner och jag tittar upp på Andreas. Halva hans ansikte finns inte. Jag ser ingenting på högersidan av mitt synfält. Otäck känsla. Migränanfall!

Så jag var tvungen att ringa Stille (tränarn) och berätta att jag inte kan vara med på matchen idag. :((

Somnade med illamående och grym huvudvärk runt elva-halvtolv och vaknade halv tre helt normal igen.


Jag har sån otur just nu. Men inget att göra åt saken. Tjejerna fixart utan mig, stod 12-6 sist jag kollade.


Kram

Av Micaela - 9 mars 2012 16:47

  VERY!!

  

Happy!!


Jag finner ingen som helst anledning till att inte vara glad just nu. Allt är så bra!


Prickar av en efter en av alla de jobbiga saker som stod på listan denna vecka. Nu är även matteprovet avklarat. Kändes bra:)


Imorse var det skolträning och efter det var det dags för det berömda Matteprovet med stort M. Efter allt det tog jag bussen ner på stan och träffade Andreas. Köpte en klarröd jättefin tröja på BikBok- 99kronor på rea= tummen upp!
Innan vi åkte hem gick vi in på Hemmakväll för ikväll vill jag ha godis :)

Sedan åkte vi hem och lade oss i sängen och spelade draw something. Ny i den världen men tycker det är väldigt roligt :)

När mamma nyss kom hem hade hon med sig paketet från H&M som hade kommit. Två shorts och ett skärp för 200 kronor är helt klart värt! Jag är faktiskt väldigt duktig på att handla billigt, på rea. Alltid lika roligt!

Jag tror aldrig jag har shoppat så mycket och ändå har så mycket pengar kvar! tjihoo!

Jag har även kommit på hur jag ska lösa jack-frågan. Hittat en riktigt fin jacka från Stadium och den kostar 4ookronor och jag tycker att det svider lite väl. Så jag dealar med mami och betalar bara hälften :)


Ja det finns mycket att vara glad över!

Så jag fortsätter le och umgås med mina närmaste ikväll.Familjen Tacos och tvmys. Behöver koppla av.

Match imorrn. Supertaggad. Sura ska ha fett me spö!

Hare

 

 

Av Micaela - 8 mars 2012 17:02

Ställer mig i köket såhär på självaste kvinnodagen ;)


Lagar klyftpotatis och fläskfilé, gott!

   

Fullt normala?!

Av Micaela - 8 mars 2012 13:29

Läste just ett väldigt fint inlägg som min käraste  Josefin har skrivit.

Det var om mig, om oss och om hur mycket vi skrattar.

Vi kan sitta ensamma på rasten och vika oss av skratt åt saker vi inte ens vet själva. Oftast vet vi inte ens vad vi skrattar åt. Ändå nästan avlider vi av alla dessa skrattkramper. Jag kan inte skratta så med någon annan.

Jag älskar dig Josefin, min tokiga vän!


Här kan ni läsa inlägget!

http://eemmyjosefin.blogg.se/2012/march/my-beautiful-friend-youre-absolutely-wonder.html?_tmp=04f2d61d1b67ac7e2a86c2554fb8b25bf5ff65cd

Av Micaela - 8 mars 2012 13:08

Hejhopp!


Kändes väldigt skönt imorse att få ligga kvar när Andreas masade sig upp vi sjutiden:)

Vi hade bara simning idag i skolan. Vid halv tio.

Så jag tog bussen ner på stan och mötte upp blondinen Josefin och så promenerade vi tillsammans till Löga.

Det gick ganska fort att gå, en tio minuter ungefär, så vi hann stanna till i den urroliga lekparken på vägen. Haha där satt vi två flickor i 16-17 års åldern och gungade klockan nio på morgonen. Det var jätteroligt och vi skrattade som små barn!

Tillslut gick vi iallafall in i entren på Löga och träffa klassen. Satte på oss sånadär turkosa skoskydd och vaggade in i omklädningsrummen. Sedan simmade vi 1000 meter och livräddade. Först skulle man simma 25 meter (en längd) med en livboj och sedan skulle man dyka ner drygt 2 meter och hämta en docka på botten. Sedan skulle man släppa dockan och bogsera tillbaka en kompis i livbojen 25 meter. Allt dedär på 1.5 minut. Jag fick panik när jag skulle dyka efter dockan men klarade det på andra försöket.


Det var faktiskt kul att simma med klassen, jag som har gått och dragit mig för dethär!

Fick skjuts hem av Nicke och vi delade på en kebabrulle :)

Nu sitter jag här och tänker på att det är internetionella kvinnodagen idag. Trevligt!


Tack för mig!

 

Av Micaela - 7 mars 2012 21:24

Pustar ut efter en smått hektisk dag. Efter skolan så SPRANG jag och Josefin till bussen. Hela vägen innifrån skåpen i skolan ut till själva bussen så fort man bara kan. Och när vi kom på bussen (som vi faktiskt hann med) så får vi höra att vi försenat bussen med en hel minut!! Fy på oss! haha..


Vi bytte buss på stan, SPRANG till elvan och hann med den också. Lyckat! En sån dag idag bara.

På bussen höll vi på att dö av skratt, som vanligt. Denne gång var det en man med lindriga skador som var vårt offer. Han kan inte ha haft alla hästar hemma! Han satt med mössan nere vid glasögonkanten och fullkomligt TRYCKTE nötter. Det stank jordnötter över hela bussen och vi fnittrade som tokiga. Gudars.


Direkt när vi kom hem hoppade vi upp på cyklarna och mosade iväg till CityGross för att köpa hårfärg. Stötte på Bella vid solglasögonavdelningen haha dags att införskaffa sånna nu också!

Sedan var det Salong Sjöber för hela slanten här hemma. Tog hand Josefin och såg till att hon blev blondare. Hon blev tillochmed sötare än vanligt, om det nu är möjligt...


Sedan var det direkt iväg på träning och den gick mycket bra för mig. Roligt att vara igång igen efter sjukdom!


Nu har jag landat hemma och tagit hand om mig själv. Rakat benen, smörjt in mig, peelat kroppen och haft inpackning i håret och målat tånaglarna. Inte illa!


Nu ska jag snart somna ovaggat och sova brevid min älskling. Som jag älskar. I en 90säng.. Men ändå! Att få vakna brevid honom är så underbart, jag känner att jag har allt jag vill ha i dem stunderna.


Nä nu räcker det!

Ha en mysig kväll.


Och juste!! Forgot to tell you, huvudvärken är kvar! Om ni undra så vet ni det nu...


 

Av Micaela - 7 mars 2012 16:58

Ja josefin har tjatat på mig att jag ska slinga hennes hår ett tag nu. Men det har inte riktigt blivit av.

När jag nyligen slingde mitt hår så startade tjatet igen..haha

Så nu sitter hon här med blondering i håret och flera meter gladpack på huvudet.

Lika barn leka bäst!

Snart är vi lika blonda :)


 


Ovido - Quiz & Flashcards